Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-personeel-chefs-Robin-Loren

Over HAVN

Over ons

Dit zijn wij

Restaurant HAVN is een plek waar iedereen welkom is. We bieden een culinaire ervaring op een toegankelijke manier. HAVN spreek je op z’n Nederlands uit; dus als haven. En staat voor ongedwongen en gezellig uit eten of borrelen.

Een kijkje in de keuken

Bij restaurant HAVN geloven we in de culinaire smaak van eenvoud. We maken mooie gerechten met heerlijke ingrediënten van topkwaliteit.

De inspiratie voor deze gerechten halen we uit onze reizen, veel proeven en jarenlange ervaring in het vak. Onze kaart staat vol heerlijke gerechten uit verschillende keukens. Je krijgt een uniek kijkje in de culinaire wereld, op een toegankelijke manier.

Bekijk het menu

Het restaurant

 
HAVN is een sfeervol restaurant in de historische haven van Hoorn. Iedere hoek heeft een andere sfeer. Daardoor blijft het restaurant, net als de gerechten, verrassen.

Sfeerimpressie

Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-sfeerimpressie-interieur-voorkant-selwyn-senatori

Het team

Het team

Maak kennis

Het gezicht achter HAVN is Robin Blaauw. Koken is al van jongs af aan zijn passie. Hij leerde de kneepjes van het vak als souschef bij Ron Gastrobar in Amsterdam, waar hij 8 jaar heeft gewerkt. Daarna werkte hij 5 jaar lang als executive chef bij sterrenrestaurant Hotel Castell d´Empordà in Spanje.

8 jaar na de opening van Restaurant Lucas Rive is Robin Blaauw eigenaar van het Hoornse restaurant, die hij een nieuwe naam geeft: HAVN. Robin Blaauw – een neef van de bekende sterrenkok Ron Blaauw – heeft sinds de zomer van 2021 zijn eigen restaurant aan de haven van Hoorn. Dat hij heeft overgenomen van de bekende sterrenkok Lucas Rive, die hij vanaf zijn jeugd al goed kende.

Robin heeft veel inspiratie opgedaan tijdens zijn reizen naar onder andere Mexico, de Verenigde Staten en Thailand. De internationale smaken die hij daar heeft geproefd, bundelt hij in het menu voor restaurant HAVN in zijn geboortestad Hoorn.

In 2023 kreeg HAVN een Bib Gourmand van Michelin. Deze speciale onderscheiding is voor restaurants die hoogwaardige gerechten aanbieden tegen een betaalbare prijs. Recent heeft Robin, samen met drie andere ondernemers, Braute Cuisine in Hoorn geopend waar zij ambachtelijke belegde broodjes en luxe delicatessen verkopen.

Chef

Robin Blaauw

Chef-kok & eigenaar

Chef Robin is geboren en getogen in Hoorn. Hij heeft een enorme passie voor koken, veel gedrevenheid en is een echte doorzetter. Zijn favoriete uitspraak is: “It’s not a job, it’s a lifesyle”.

Loren

Chef-kok

Loren komt uit een echte horecafamilie. Allebei haar ouders zijn chef, dus ze is al van jongs af aan bezig met koken. Ze zorgt voor overzicht en is een teamplayer! Na haar opleiding werkte ze 5 jaar bij Lucas Rive.

Joey

Floormanager

Manager Joey leidt alles bij HAVN in goede banen. Hij is ambitieus, stressbestendig en altijd vriendelijk. Na 7 jaar werken voor het Four Seasons werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. En die vond hij bij HAVN.

Loraine

Hostess

Je wordt bij HAVN verwelkomd door hostess Loraine. Dankzij haar jarenlange ervaring weet ze precies hoe ze kan zorgen dat gasten zich op hun gemak voelen. Ze is gedreven, spontaan en geeft net dat beetje extra.

Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-personeel-chefs-werkenbij-vacatures

Werken bij

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar gepassioneerde horecatijgers met ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel. Bij HAVN werk je in een jong en gemotiveerd team en bezorg je onze gasten iedere avond een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een creatieve kok bent of een duizendpoot in de bediening, wij horen graag van je. Mail naar jobs@restauranthavn.nl om te solliciteren of bel ons op 0229 – 213 362.

Wij zijn HAVN

Bij restaurant HAVN geloven we in de culinaire smaak van eenvoud. We maken mooie gerechten met heerlijke ingrediënten van topkwaliteit.

De inspiratie voor deze gerechten halen we uit onze reizen, veel proeven en jarenlange ervaring in het vak.

Vacatures bekijken