estaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-personeel-keuken-brigade

Evenementen

Evenementen

Boek je eigen evenement

Restaurant HAVN biedt de ideale setting voor evenementen en kleine bijeenkomsten. Het restaurant is 5 dagen per week te huur. We kunnen groepen tot 120 gasten verwelkomen. Het menu voor het evenement stellen we speciaal voor jou samen. Dat maakt je evenement nóg unieker.

HAVN is een plek waar écht iedereen welkom is in Hoorn. We bieden een culinaire ervaring op een toegankelijke manier. Ongedwongen en gezellig tafelen of borrelen dus! Heb je vragen of wil je een evenement boeken? Bel ons op 0229 – 213 362 of mail naar info@restauranthavn.nl.

Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-snack-calamaris-sticky-bloemkool-donut-tomaat

Een evenement

op maat

Een evenement op maat

Een unieke beleving.

Restaurant

HAVN is een sfeervol restaurant in de haven van Hoorn. Iedere hoek heeft een andere sfeer. Daardoor blijft het restaurant, net als de gerechten, verrassen.

Capaciteit

Private dining – 85
Restaurant – 90
Evenementen – 120

Perfect voor

Zakelijke evenementen
Verjaardagen
Bruiloftrecepties

Contact opnemen

Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-sfeerimpressie-interieur-achterkant

Voor iedere

gelegenheid

Voor iedere gelegenheid

Jouw evenement bij HAVN

Een evenement bij HAVN is hoe dan ook een onvergetelijke ervaring. Of je nu een receptie wilt voor je bruiloft, het einde van het jaar wilt vieren of gewoon wilt genieten van een heerlijk diner met je naasten.

Vertel ons wat je wensen zijn en wij zorgen voor een evenement dat tot in de puntjes verzorgd is. Vanzelfsprekend met heerlijk eten en fantastische service! Ook catering door HAVN is mogelijk.

Wij zijn HAVN

Bij restaurant HAVN geloven we in de culinaire smaak van eenvoud. We maken mooie gerechten met heerlijke ingrediënten van topkwaliteit.

De inspiratie voor deze gerechten halen we uit onze reizen, veel proeven en jarenlange ervaring in het vak.

Ontdek het zelf