Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-sfeerimpressie-interieur-tafels

Reserveren

Reserveer makkelijk en snel online of telefonisch.

Reserveren

Reserveer bij HAVN

Boek nu je tafel voor een heerlijk diner of lunch. Onze kaart staat vol heerlijke gerechten die je kunt combineren tot een lekkere maaltijd. Of reserveer een plekje aan de bar om gezellig te borrelen met wat snacks erbij. Buiten op het terras genieten van het uitzicht op de haven van Hoorn kan natuurlijk ook.

Telefonisch reserveren

Wil je bellen om te reserveren? Dat kan via 0229 – 213 362. We zijn bereikbaar tussen 12.00 en 23:00 uur, van woensdag tot en met zondag.

Liever online reserveren? Dat kan ook. Gebruik dan het reserveringsformulier, dan krijg je direct een bevestiging van ons in je mail. Handig!

Groepen

Online reserveren kan voor groepen tot 8 personen. Wil je met een grotere groep komen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of zakelijke bijeenkomst?

Neem contact met ons op. Dan kijken we samen naar je wensen en zorgen we voor een onvergetelijke avond, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.

Reserveer online

Restaurant-HAVN-Hoorn-Robin-Blaauw-cadeaubon

Cadeaubon

Aanvullende informatie

HAVN-Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een HAVN-Cadeaubon. Deze dinerbon is verkrijgbaar in een waarde van 25 euro, 50 euro, 100 euro, 200 euro of een open bedrag. De HAVN-Cadeaubon is af te halen in het restaurant. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel direct online!

Wijzigen of annuleren

Het kan gebeuren dat je door gewijzigde plannen of onvoorziene omstandigheden jouw reservering wil wijzigen of annuleren. Neem dan contact met ons op.

Heb je een online reservering gemaakt? Dan kan je deze ook zelf wijzigen of annuleren via de bevestigingsmail.

Bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd aan de Oude Doelenkade 7 in Hoorn, midden in de historische haven. Bekijk hier alle praktische informatie over parkeren en openbaar vervoer.

Plan je reis van deur tot deur en met de gratis Google Maps routeplanner. En kom niet voor verrassingen te staan.