Medewerker bediening

Restaurant HAVN

 

Vacature medewerker bediening

Wij zijn momenteel op zoek naar een medewerker bediening (parttime of fulltime) die onze gasten iedere avond een onvergetelijke ervaring bezorgen. Bij HAVN werk je in een jong en gemotiveerd team. Ben jij een ster in de bediening? Dan zoeken we jou voor ons restaurant!

8 jaar na de opening van Restaurant Lucas Rive is Robin Blaauw eigenaar van het Hoornse restaurant, die hij een nieuwe naam geeft: HAVN. Robin Blaauw – een neef van de bekende sterrenkok Ron Blaauw – heeft sinds de zomer van 2021 zijn eigen restaurant aan de haven van Hoorn. Dat hij heeft overgenomen van de bekende sterrenkok Lucas Rive, die hij vanaf zijn jeugd al goed kende.

Bij HAVN geloven we in de culinaire smaak van eenvoud. We maken mooie gerechten met heerlijke ingrediënten van topkwaliteit. Het restaurant is een thuishaven voor iedereen, van jong tot oud. En staat voor ongedwongen en gezellig uit eten of borrelen. Onze kaart staat vol heerlijke gerechtjes die je kunt combineren tot een lekkere maaltijd. We serveren vlees, vis, en vegetarische gerechten, maar ook gerechten van de INKA-barbecue. HAVN is een verrassende fusie van verschillende keukens. Zo proef je Spaanse, Scandinavische en ook Nederlandse elementen.

HAVN is een sfeervol restaurant in de historische haven van Hoorn. Het nieuwe restaurant is een ‘swingende zaak met een lage drempel waar je betaalbaar en lekker kunt eten’. HAVN spreek je trouwens op z’n Nederlands uit; dus als haven.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de vacature. Mail naar jobs@restauranthavn.nl of bel ons op 0229 – 213 362. We horen graag van je!

Terug naar vacatures